Solista de muzica usoara, dar si populara si petrecere, caut sa infiintez trupa pentru diverse evenimente.
Lasati mesaje aici
actualizat de catre @adriana-radu: 02 Sep 2016 18:51:18
Solista de muzica usoara, dar si populara si petrecere, caut sa infiintez trupa pentru diverse evenimente.
Lasati mesaje aici
si noi cautam acelasi lucru,uite nr meu 0767 756 304 Marius ne auzim la tel ptr mai multe detalii
SUNT IN DISCUTII CU CATEVA CASE DE PRODUCTIE, AM CATEVA PIESE DEPUSE LA UCMR ADA dar din lipsa de timp nu am gasit o voce ptr un proiect Dance sau alt gen apropiat. Nu pot antama o discutie despre aspectle pecuniare decat daca una din case va face o invitatie p[tr a semna un contract. Putem incerca daca ai unde sa inregistrezi o linie melodica, voce.Astept un semn, o propunere convenabila.
Buna!m-ar interesa si pe mine oferta ta.Eu cant la orga si am si statie+boxe.Daca te intereseaza 0768137282
buna ma numesc Armand Olmazu daca teintereseaza ceva putem vb la tel .....nr meu este 0767886705
cant la pian si vioara
buna . cant cu acordeonul si cu orga am si sunet cant si eu vocal daca doresti pot face parte din trupa ta . poti sa ma suni 0723621493
Bunaaaa! Ma numesc Emilian,cant la clape si vocal muzica usoara ,populara si tot ce inseamna eveniment.
O am si pe fiica mea care a terminat Dinu Lipatti la vioara,am sistem de sunet performant de ultima generatie care face fata la pretentiosi,fitzosi.
Si noi suntem interesati de serioziatate!!!!!
Iti las un numar de tel ca sa putem discuta daca vrei-----0764434555
Cu stima ,Emilian si Silvia.