Bine ai venit! | log in
RO US ES

Solista vocala repertoriu nunta/botez/spectacol deplasare acceptata

Oana Gicoveanu
Oana Gicoveanu
@oana-gicoveanu
11 ani in urma
1 postari

Experienta de scena 4 ani, am cantat la nunti, botezuri, numeroase Festivaluri si Concursuri atat nationale , cat si judetene unde am obtinut diverse premii; zile ale orasului, emisiuni (Favorit TV, TELE M, TVR IASI); Nunti, de asemeneaAm absolvit in 2012 SCOALA POPULARA DE ARTE Botosani, sectiunea Canto - Muzica Usoara;

Ma pot adapta la diverse repertorii muzicale - de la muzica pop, pana la etno, jazz sau soul. Sunt o persoana ambitioasa si cel mai important, ceea ce fac, fac din placere, nu ma vad sa traiesc fara a canta si a incanta invitatii/publicul; Sunt potrivita pt evenimentele dvs !

Pentru demo-uri cu vocea mea sau pentru melodii, tastati pe YouTube "Oana Gicoveanu"

********La cerere, pot forma colaborari atat in judet, cat si in apropiere. ********

actualizat de catre @oana-gicoveanu: 26 Nov 2014 15:43:38
mateoiu nicolae
mateoiu nicolae
@mateoiu-nicolae
11 ani in urma
3 postari

daca sunteti interesata de o trupa aici ie raspunsul 0747565786 sunatine trupa star music brasov

Ciobanu Alexandru Gabriel
Ciobanu Alexandru Gabriel
@ciobanu-alexandru-gabriel
11 ani in urma
13 postari

Buna. Daca te intereseaza si gen-urile Dance/House/Comerciala/Progressive House ..si doresti sa scoti o piesa, esti interesata de o colaborare nu ezita sa ma contactezi. www.facebook.com/Deejay.AlexOfficial !

Tamba Florentin
Tamba Florentin
@tamba-florentin
11 ani in urma
1 postari

Am nevoie de o solista pt. evenimente, pacat ca distanta intre Rm Valcea si Botosani este asa de mare...

dj andu
dj andu
@dj-andu
11 ani in urma
3 postari

as vrea sacolaboram pentru evenimente sau chiar pentru o trupa asta e nr meu 0754422403

Muzicieni si Trupe
Locatie actuala
București, România
Despre Muzicieni si Trupe
tip membru
Suport
instrument
voce
gen muzical
Toate genurile
ofera
Participare la eveniment