Bine ai venit! | log in
RO US ES

Vocalista Bucuresti

Maria M.
Maria M.
@maria-m
12 ani in urma
2 postari

Alooha ! Am aterizat pe aici cu ganduri pasnice . Ma numesc Maria si am 17 ani . Am avut inca de mica o pasiune pentru muzica si tot ceea ce inseamna -arta-. Cant vocal de pe la 11-12 ani si aproximativ de jumatate de an la chitara acustica. Mentionez ca nu am facut niciun curs de canto sau ceva asemanator, cant asa cum simt. Mi-ar placea sa gasesc pe aici cativa pationati de muzica si sa ies din zona " cantat prin casa de nebuna " . Trupa, coveruri sau iesiri prin parc la o cantare .. nu stiu.. sunt deschisa propunerilor. As mai avea ceva de adaugat.. am mai cantat intr-o trupa, care din pacate nu a rezistat din cauza diferentelor de varsta si implicit si a programului. As prefera sa fiu contactata de persoane cu o varsta cat de cat apropiata de a mea.Multumesc anticipat ! Pentru a va face o idee: http://www.youtube.com/BiscuitexD

actualizat de catre @maria-m: 26 Nov 2014 15:46:14
Genescu alex
Genescu alex
@genescu-alex
12 ani in urma
3 postari

Buna :d

Cautam vocalista si din ceea ce ai scris tu te-ai potrivi. insa nu ai precizat un lucru: ce stiluri iti plac?

Maria M.
Maria M.
@maria-m
12 ani in urma
2 postari

Buna ! Nu am scris, pentru ca in mare parte sunt deschisa sugestiilor. In general ascult si inclin catre subgenuri ale rockului , dar acum depinde in ce masura mi se potriveste vocea pe anumite melodii :D

Genescu alex a spus :

Buna :d

Cautam vocalista si din ceea ce ai scris tu te-ai potrivi. insa nu ai precizat un lucru: ce stiluri iti plac?

Joulie
Joulie
@joulie
12 ani in urma
20 postari

Hei:) ai o voce superb, felicitri! mai e valabil anunul tu? Am 18 ani i la fel ca tine, cnd vocal de la 12 ani. Am participat la mai multe concursuri de muzic dar n prezent, lucrez n pres, viaa a luat alt ntorstur se pare. ns muzica & scrisul sunt pri din suflet pot spune. Caut o trup, caut oameni ciudai i frumoi alturi de care pot cnta.

Ioana Natalie I.
Ioana Natalie I.
@ioana-natalie-i
12 ani in urma
3 postari

HEY!!!ma amestec si eu printre voi cu un anunt!caut sa infiintez o formatie cu numele STREET FIRE si deci imi cam lipsesc instrumentisti si bineinteles si inima trupei si anume solistul/solista...eu cant la tobe...deci cv idei?va pwp

Cris
Cris
@cris
11 ani in urma
13 postari

am nevoie de chitarista daca vre sa te bagi si poti sa canti si vocal nr meu 0723594184 ma numesc Cris

mores giuseppe
mores giuseppe
@mores-giuseppe
10 ani in urma
53 postari

Suntem o agentie de impresariat artistic ce promoveaza si medieaza formatii de muzica live, profesioniste si neprofesioniste,pentru festivaluri, concerte,cluburi. Studio de nregistrare, producie muzical, realizare videoclipuri,sala de repetitii.

In permanenta suntem in cautare denoi tinere talente, pentruinfiintarea de trupe stil rock,hard rock,pop,blues,punk,heavy metal,jazz,r&b,rap,hip-hop. Aici iti gasesti viitori colegidetrupa.Daca esti interesat trimite un demo sau o mica descriere despre tine la roodysteward@yahoo.com

Alex Pandrea
Alex Pandrea
@alex-pandrea
10 ani in urma
35 postari

Vineri, 28 martie 2014, ora 9:30 dam startul castingului care va avea loc la Club Frame, Bulevardul Magheru, nr. 38 B (metrou Piata Romana).

Daca doresti sa intri in lumea showbizz-ului, echipa noastra de profesionisti se ocupa cu: descoperirea de noi talente, lansare si promovare artisti, productie muzicala, management artistic, impresariere, promovare si reprezentare profesionala solisti/ soliste vocale, dansatoare, formatii/ grupuri vocale din genurile muzicale: dance, pop, house, rock, R&B, hip-hop, latino, covers, etno, muzica usoara, muzica populara.
Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati!
Tel:0744.157.104; 0722.306.495; 0744.848.641
Detalii si informatii: facebook Fabrica de Vedete / http://fabricadevedete.ro
Va asteptam!

Muzicieni si Trupe
Locatie actuala
București, România
Despre Muzicieni si Trupe
tip membru
Suport
instrument
voce
gen muzical