Bine ai venit! | log in
RO US ES

Cautam tobosar si basist in bucuresti

Karagiannis Mihail
Karagiannis Mihail
@karagiannis-mihail
13 ani in urma
2 postari

Salut suntem doi chitarist si un vocal si cautam un basist si un tobosar pentru aproape orice gen de muzica,suntem o trupa promitatoare cu foarte mult potential si foarte seriosi.Repetitiile se fac de comun acord,noi suntem liberi in fiecare minut al zilei.

actualizat de catre @karagiannis-mihail: 26 Nov 2014 15:46:36
mihai ionescu2
mihai ionescu2
@mihai-ionescu2
13 ani in urma
53 postari

salut,

sunt basist cu destul de multa experienta.......am cantat cam toate genurile de muzica practicate pe la noi

sunt si cititor de partituri si telefonist.....

cam ce vreti sa cantati si pentru ce anume.........

astept un raspuns pe mail sau clopotel la 0721583555 mihai

cele bune

Pit
Pit
@pit
13 ani in urma
5 postari

Salut! Ce gen si ce varsta? Sau altfel spus, eu am 33 de ani si imi plac grunge/punk, suntem pe aceeasi lungime de unda?

mihai ionescu2
mihai ionescu2
@mihai-ionescu2
13 ani in urma
53 postari

cred ca varsta nu conteaza asa mult, cel putin din pct.meu de vedere

in ceea ce priveste genul muzical, nu cred ca suntem pe aceeasi lungime...........de la grunge/punk la jazz-fusion, funk........e cale lunga

succes in cautari

Pit
Pit
@pit
13 ani in urma
5 postari

Nu pe tine am vrut sa te intreb mihai ionescu, ci pe tipul care a pus anuntul asta:"Salut suntem doi chitarist si un vocal si cautam un basist si un tobosar pentru aproape orice gen de muzica,suntem o trupa promitatoare cu foarte mult potential si foarte seriosi.Repetitiile se fac de comun acord,noi suntem liberi in fiecare minut al zilei."

Apoi, in anunt nu spune nimic de jazzfusion ci spune "aproape orice gen de muzica" asa ca de aia am intrebat.

mihai ionescu2
mihai ionescu2
@mihai-ionescu2
13 ani in urma
53 postari

scuze,

nu mi-am dat seama de postarea ta pe forum.........mi-am amintit ca am si vb. cu M.Karagiannis acum ceva timp

oricum, ei vroiau sa canta orice gen........adica rock si cam tot ce tine de rock, de aceea am amintit de fusion.........oricum orice gen nu inseamna numai rock..........

succes

flaut
@flaut
13 ani in urma
24 postari

buna sunt tobosar dar nu am tobe .M-ar interesa proiectul vi.ionut@yahoo.com0720977463 0767336233 .Ma intereaeaza f mult acest proiect

GEO DOBRE
GEO DOBRE
@geo-dobre
13 ani in urma
3 postari

salut

sunt Geo

ma gasiti aici pe site cu tot cu numar de telefon .... '' in fiecare minut al zilei '' .

GEO

Schwarz Löwe
Schwarz Löwe
@schwarz-lwe
13 ani in urma
1 postari

stiu ca anuntul este vechi, dar daca veti mai avea nevoie de tobosar ma pteti contacta oricand pe adresa mea de mail schwarz_lowe@yahoo.com, sau pe facebook. Am experienta de 5 ani jumatate.

george bosnea
george bosnea
@george-bosnea
12 ani in urma
4 postari

salut! v-ati gasit basist? da-mi un telefon la 0765 870555. am ceva experienta in jazz si altele, citesc note/armonii, ma duce urechea si sunt destul de liber. hai sa ne auzim

Bolea Marian
Bolea Marian
@bolea-marian
11 ani in urma
7 postari

salut. still on? dispun de cajon :D

Muzicieni si Trupe
Locatie actuala
București, România
Despre Muzicieni si Trupe
tip membru
Suport