Bine ai venit! | log in
RO US ES

stie cineva?

bogdan vasile
bogdan vasile
@bogdan-vasile
13 ani in urma
2 postari

Va salut dragi colegi! As vrea sa intreb daca stie cineva vreun program care transforma fisierele mp3 in fisiere format midii.Va multumesc anticipat.SANATATE SI NUMAI BINE!!!!!!!!!!

actualizat de catre @bogdan-vasile: 26 Nov 2014 15:47:42
Ella Savage
Ella Savage
@ella-savage
13 ani in urma
8 postari

Eu una folosesc Dream MP3 to MIDI Converter 3.7 .... Sper s te ajute!

bogdan vasile
bogdan vasile
@bogdan-vasile
13 ani in urma
2 postari

Multumesc mult,dar la mine nu functioneaza,sau trebuie cumparat? Cind dau clik pe butonul de convertire mi se deschide o icoana care ma trimite iarasi pe pagina de internet iar la output format nu am formatul midi.Nu stiu care-i treaba,poate nu ma pricep eu si poti sa ma ajuti cu vreun sfat.Oricum iti multumesc!!!!!!

silematache
@silematache
13 ani in urma
14 postari

BOGDANE! asa ceva e foarte greu de realizat ,poti sa-ti faci melodii sau negative cu o clapa care are iesire midi.

din midi poti sa faci mp3 dar invers nu.ella savage ar fi trebuit sa-ti explice trb asta dar eu nu cred ca poate sa faca asa ceva LA PERFORMANTA MAXIMA, un 10-20 %.posibil,dar cine stie ce va iesi.

e bine ca ai intrebat eu mi-am dedicat zilnic 5 ore aprx timp de 2 luni fara succes bineinteles, as dori ca ELLA daca a aflat sa-mi spuna si mie ce pasi a facut? cu tot respectul ptr. tine si ella.

Muzicieni si Trupe
Locatie actuala
București, România
Despre Muzicieni si Trupe
tip membru
Suport
instrument
voce
gen muzical
Toate genurile
ofera
Participare la eveniment