Salut!Daca esti tobar si vrei sa canti cu noi suna la 0724244940(Valentin Tica)Ai nevoie doar de tobe+metronom+multa seriozitate.Te astept cu vesti!!!Cu salutari,
actualizat de catre @tica-valentin: 26 Nov 2014 15:48:48
TRUPA INTERVAL CAUTA TOBAR
TICA VALENTIN
@tica-valentin
13 ani in urma
9 postari
Ioana Natalie I.
@ioana-natalie-i
13 ani in urma
3 postari
deja am reusit sa-mi fac trupa.... dar da add la id-ul de yahoo ioana_playdrums si mai vorbim.
TICA VALENTIN
@tica-valentin
13 ani in urma
9 postari
Ioana
o sa te rog daca ai vreun prieten tobar care bate bine sa ma caute
multumesc
Ioana Natalie I. a spus :
deja am reusit sa-mi fac trupa.... dar da add la id-ul de yahoo ioana_playdrums si mai vorbim.
ovidiu puscas
@ovidiu-puscas
13 ani in urma
6 postari
salut!st tobar,am doua seturi de tobe un MAPEX,si un ROLAND TD9,bun pentru inregistrari,de unde sunteti? ma intereseaza un proiect serios
TICA VALENTIN
@tica-valentin
13 ani in urma
9 postari
ovidiu puscas a spus :
salut!st tobar,am doua seturi de tobe un MAPEX,si un ROLAND TD9,bun pentru inregistrari,de unde sunteti? ma intereseaza un proiect serios
TICA VALENTIN
@tica-valentin
13 ani in urma
9 postari
TICA VALENTIN a spus : DIN BUCURESTI
ovidiu puscas a spus :salut!st tobar,am doua seturi de tobe un MAPEX,si un ROLAND TD9,bun pentru inregistrari,de unde sunteti? ma intereseaza un proiect serios
TICA VALENTIN
@tica-valentin
13 ani in urma
9 postari
ovidiu puscas a spus :salut!st tobar,am doua seturi de tobe un MAPEX,si un ROLAND TD9,bun pentru inregistrari,de unde sunteti? ma intereseaza un proiect serios
ovidiu puscas
@ovidiu-puscas
13 ani in urma
6 postari
aoleu!!!! ie cam complicat,nu cunosc pe nimeni in bucuresti,zic sa am unde sa stau,naspa....st din iasi,uite iti las un nr. de lel:0765469496 daca putem colabora suna-ma,un salut si toate cele bune,iti las si o adresa de e-mail: oviovida@yahoo.com
TICA VALENTIN a spus :
TICA VALENTIN a spus :
FULFUC ROBERT MIHAI
@fulfuc-robert-mihai
13 ani in urma
1 postari
MAI MULTE AMANUNTE DACA MAI ESTE VALABIL..
TICA VALENTIN
@tica-valentin
13 ani in urma
9 postari
FULFUC ROBERT MIHAI a spus :
MAI MULTE AMANUNTE DACA MAI ESTE VALABIL..IMI PARE RAU ROBERT DAR ANUNTUL NU MAI ESTE VALABIL!CU SALUTARI TICA VALENTIN-TRUPA INTERVAL
puia minel
@puia-minel
13 ani in urma
22 postari
salut,
spor la treaba, eu shtiu "Interval"`ul din `91 parca, de la maratonul rock mamaia-navodari.... cel cu costica