Bine ai venit! | log in
RO US ES

Trupa TENEBROS - Death Metal

Turc Daniel
Turc Daniel
@turc-daniel
11 ani in urma
2 postari

Hai noroc!.

Suntem trupa TENEBROS din orasul Beius - jud. Bihor.

Suntem o trupa "noua", avem 1 an 5 luni. Fiecare membru a mai cantat si in alte formatii inainte, avem experienta si suntem OK ... :) zic eu...

In fine, ideea e ca avem nevoie de un tobar priceput, cu pedala dubla si de preferabil sa aiba si un set de tobe. Evident sa faca toata treaba din placere, ca momentan nu facem averi din asta. Ideea e ca repetitiile au loc la Beius (de ce ?, daca e cineva curios, sa sune la numarul de telefon afisat mai jos si sa intrebe...cu tupeu :D) asa ca, fiecare ne strangem de prin colturile tarii la o data stabilita de comun acord, 1data pe luna si facem repetitii in ziua respectiva, cat ii ziua de lunga. Avem sala noastra de repetitii, cu alarma si toate restu'. Si noi ne lasam sculele acolo (inafara de chitari si...microfon sau ce'o mai fi...). Suntem 2 chitaristi, 1 vocal, 1 basist si 1 sunetist.

Avem pana acuma 7 melodii facute de noi! In aprilie avem o cantare la Oradea si o cantare la CJ, vor fi primele concerte pentru noi, pana acuma am stat doar in sala de repetitii si am compus.

Nah bun, cam asta'i treaba, ne trebe' un tobar deci, sa fie bun, sa isi doreasca sa faca treaba, sa prefere sa dea banii de pe 4-5 pachete de tigari pe cate'o deplasare pe luna pana la Beius la repetitii si...sa aibe tupeu sa sune... cred :)

OK. Pagina noastra de facebook, unde ne puteti vedea niste video'uri filmate ...nu la cea mai inalta calitate e : https://www.facebook.com/deathtenebros?fref=ts ! Deasemenea aici gasiti si poze cu noi, puteti sa ne intrebati ce doriti daca cumva nu aveti minute...! :)

Deasemenea puteti da un telefon la 0757 756 209 - Dani sau 0769 323 511 - Zoli; pentru ORICE informatie doriti, legata de acest post!

V'am salutat !! :)

actualizat de catre @turc-daniel: 26 Nov 2014 15:42:07
Muzicieni si Trupe
Locatie actuala
București, România
Despre Muzicieni si Trupe
tip membru
Suport
instrument
voce
gen muzical
Toate genurile