Bine ai venit! | log in
RO US ES

solista caut trupa din bucuresti

ungureanu maria
ungureanu maria
@ungureanu-maria
12 ani in urma
4 postari

buna, sunt Maria din Bucuresti. imi doresc sa cant intr-o trupa, insa imi doresc sa fie ceva serios, de calitate. eu am absolvit Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, nu am mai cantat in nici o formatie, deci sunt o incepatoare si in plus.....am un orar mai dificil, adica pot repeta in general in weekend, pt ca deja am familie....

cant diverse genuri, nu manele si foarte putin populara. singura "aparitie publica" a fost dintr-o urgenta, la o nunta, unde am tinut toata noaptea lumea pe ringul de dans si ...mi-a placut, ba am si castigat foarte bine:)

asadar, doresc sa pornesc pe acest drum si sa evoluez impreuna cu o trupa in care dorintele si ideile noastre privitoare la muzica sa se armonizeze si sa aiba o finalitate frumoasa. am studiat si pian, dar nu sunt o mare specialista. de comun acord putem stabili un repertoriu, eu nu am unul deocamdata.

va astept la adr de email cos_umg@yahoo.com

multumiri.


actualizat de catre @ungureanu-maria: 26 Nov 2014 15:46:21
Adrian Iliescu
Adrian Iliescu
@adrian-iliescu
12 ani in urma
5 postari

Buna Maria.

Ma numesc Adrian Iliescu si sunt managerul trupei Soulgate Band din Bucuresti.

In legatura cu anuntul tau de a canta intr-o trupa...

Trebuie sa fixam o intalnire pt a ne cunoaste ,sa dai o mica auditie,ca eu sa-mi pot da seama unde te pot incadra,la ce nivel profesional esti,ce se poate face..etc.

ma poti contacta la tel : 0769260900.

Astept rasp din partea ta.

Toate cele bune!

ungureanu maria
ungureanu maria
@ungureanu-maria
12 ani in urma
4 postari

Buna Adrian. Multumesc pentru raspuns. Da, ma intereseaza propunerea ta, pot de saptamana viitoare, mai ales in weekend, sa ne intalnim pt auditie. Nu prea am repertoriu, sincera sa fiu, pentru ca nu am mai cantat muzica usoara, insa se poate invata. la Conservator se face un alt fel de muzica si nici nu prea m-am preocupat de chestiunea asta pana acum, doar prin casa, asa....

Joi am concursul pentru marea titularizare, dupa aia sunt ceva mai libera:)

aveti inregistrari, ceva, sa vad ce muzica faceti cu trupa? caut si pe youtube, poate gasesc ceva. eu m-am inregistrat azi cu camera foto si nu reusesc deloc sa incarc, cred ca formatul de fisier e prea mare, nu-l ia....mai incerc si altfel, sa vedem....

Ganduri bune.

Adrian Iliescu
Adrian Iliescu
@adrian-iliescu
12 ani in urma
5 postari

Buna Maria. poti intra pe you tube..scrii Soulgate Band si sunt acolo aproximativ 30 si ceva de video cu noi.

iti poti face o parere..despre noi ..suntem o trupa specializata pt evenimente,,de tot felul.

gasesti acolo si telefonul meu,ma poti suna dupa ce scapi de titularizare.

Sper sa nu avem probleme cu impostatia specifica muzicii clasice..banuiesc ca la asta te refereri tu..

impostatia de clasic nu prea face casa buna cu muz usoara..sa nu spun ,,chiar deloc..ha ha ha.

nu te mai chinui cu acel fisier..oricum,,cel mai bine este sa ne cunoastem live..

aceleasi ganduri bune

Adrian Iliescu - Soulgate Band din Buc.

ungureanu maria
ungureanu maria
@ungureanu-maria
12 ani in urma
4 postari

Multumesc, ma uit acusica....da, stiu, am facut si canto si nu prea "se pupa" cu muzica clasica....eu am terminat pedagogie si am cantat in cor mult, mult, mult, inclusiv la o biserica-asta e repertoriul meu, ha, ha....nu m-am preocupat pana acum, doar ca a venit nunta asta ciudata, cu urgentele ei, si au ramas bietii oameni fara solista si deh, daca ma stiau pe mine, m-au prins....si mi-a placut , asa ca mi-am spus ca mai bine incerc si eu,de ce nu. n-oi fi buna, asta este, daca e sa iasa ceva, si mai bine. din cauza asta n-am repertoriu si ti-am scris ca n-am mai cantat muzica usoara, doar ce cantam prin casa, eu si copiii. hai ca te-am ametit, de la invatatul asta mi se trage:))))

ne auzim la telefon si sper sa fie bine. noapte buna, numai bine.

Adrian Iliescu
Adrian Iliescu
@adrian-iliescu
12 ani in urma
5 postari

nu mai ametit deloc..nu te-ai gandit vreodata ca poate fi si un semn de la Good.[ ma refer la acea nunta]..Viata iti rezerva multe surprize..Nu stii niciodata!!..Poate Good ti-a dat un semnal,,e bine ca tu ai stiut sa-l prinzi din zbor..

nb.

ungureanu maria
ungureanu maria
@ungureanu-maria
12 ani in urma
4 postari

m-am uitat la trupa voastra!!!! Daniela Bira este din acelasi oras cu sotul meu, Tecuci, jud Galati, ce chestie! Sunteti foarte buni, mi-a placut tot ce-am ascultat. Nu stiu daca o sa pot face eu fata, voi aveti multa experienta in spate, insa daca aveti nevoie , incerc si asta este. Deci da, categoric vreau sa incerc sa cant cu voi. Totusi, sunteti multi in trupa, cum de mai aveti nevoie de oameni? Doamnele au voci minunate. Eu sunt altista.

Gata, plec sa apuc sa dorm putin. Luam legatura dupa examen, abia astept! Macar sa va aud cantand, si tot e ceva:)

Si da, primim mereu semne de sus, mai trebuie sa si invatam sa le descifram-mai intai sa le bagam in seama, si apoi restul....ne-am "civilizat" atata ca am uitat de semne si alte lucruri bune.

sanatate si numai bine.

Cris
Cris
@cris
11 ani in urma
13 postari

eu am nevoie de o solista 0723594184

Dragoi Vasile
Dragoi Vasile
@dragoi-vasile
11 ani in urma
37 postari

Trupa Electric Zebra cauta vocal /ista tobar /a si clapar /a.
Ca sa-ti faci ceva perere despre:
http://www.electriczebra.ro/
http://www.facebook.com/ElectricZebra
Suntem din Bucuresti, avem sala proprie complet echipata, propriul studio, cantam de multi ani, abordam atat piese proprii cat si coveruri.

Cerinte: seriozitate, experienta, profesionalism.

Daca iti place ce auzi, da un semn la 0727 38 33 53 - Vasile sa discutam ce si cum.

Astept feedback!

Numai bine!

mores giuseppe
mores giuseppe
@mores-giuseppe
10 ani in urma
53 postari

Suntem o agentie de impresariat artistic ce promoveaza si medieaza formatii de muzica live, profesioniste si neprofesioniste,pentru festivaluri, concerte,cluburi. Studio de nregistrare, producie muzical, realizare videoclipuri,sala de repetitii.

In permanenta suntem in cautare denoi tinere talente, pentruinfiintarea de trupe stil rock,hard rock,pop,blues,punk,heavy metal,jazz,r&b,rap,hip-hop. Aici iti gasesti viitori colegidetrupa.Daca esti interesat trimite un demo sau o mica descriere despre tine la roodysteward@yahoo.com

Alex Pandrea
Alex Pandrea
@alex-pandrea
10 ani in urma
35 postari

Vineri, 28 martie 2014, ora 9:30 dam startul castingului care va avea loc la Club Frame, Bulevardul Magheru, nr. 38 B (metrou Piata Romana), Bucuresti.
Daca doresti sa intri in lumea showbizz-ului, echipa noastra de profesionisti se ocupa cu: descoperirea de noi talente, lansare si promovare artisti, productie muzicala, management artistic, impresariere, promovare si reprezentare profesionala solisti/ soliste vocale, dansatoare, formatii/ grupuri vocale din genurile muzicale: dance, pop, house, rock, R&B, hip-hop, latino, covers, etno, muzica usoara, muzica populara.
Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati!
Tel:0744.157.104; 0722.306.495; 0744.848.641

www.fabricadevedete.ro
Va asteptam!

Muzicieni si Trupe
Locatie actuala
București, România
Despre Muzicieni si Trupe
Locatie
Bucuresti, Romania    
tip membru
Suport
instrument
voce
gen muzical
Toate genurile
ofera
Participare la eveniment
Evaluat Recent:
Statistici