Welcome Guest! | login
RO US ES

Forum Activity for @mircea-comsa

Mircea Comsa
@mircea-comsa
02 Dec 2012 13:06:14
6 posts

Fac negative midi/audio


Vand

Salut ! Ma intereseaza style-uri cu intro si fill si final sau negative midi pt Roland VA76.Trimite te rog cateva demo mirceacomsa@yahoo.com !

Mircea Comsa
@mircea-comsa
17 Jul 2013 12:07:34
6 posts

CAUT TRUPA


Caut trupa

Salut ! De unde esti ? Ai ceva inregistrari ?

Mircea Comsa
@mircea-comsa
25 Jul 2013 20:17:05
6 posts

Este acesta un site pentru muzicieni si trupe ?


Discutii generale

Ai mare dreptate,suntem si noi in aceasta situatie,in Brasov sunt poate 30 de trupe din care 2-3 cu tobe si bas ! Traim vremuri grele,clientii se uita si la un meniu in plus nu vorbim de diferenta de pret pe care o trupa 100%live trebuie s-o ceara fata de una de 2-3 persoane ! Din pacate daca lucrurile merg asa va trebui sa trecem si noi la o formula restransa,in caz contrar vom sta cu totii acasa sau vom lasa locul dj-ilor ! Majoritatea clientilor daca au de ales intre calitate cu trupa live sau un pret mai mic,aleg pretul ! O trupa de 5-6 membrii,nu poate presta la tariful uneia de 2-3,respectiv 800-1000 euro din care dau si pana la 50 % comisioane -nu exagerez cu nimic!
Gil a spus :

Bravo !!! As vrea sa ducem insa mai departe aceasta initiativa, si sa pornim o campanie impotriva celor care canta pe clape cu style-uri (ritmuri, orchestratii) ! Acest mod "economic" de a canta ales de multi clapari in ultimii ani a dus la bagatelizarea muzicii, fie ea populara, fie usoara, si la disparitia multor muzicanti de exceptie, mai ales basisti si tobari, multi dintre ei vocalisti deosebiti, dar si a altor instrumentisti valorosi. S-a umput tara asta de clapari cu style-uri care-si iau cu ei o solista, si... gata "trupa", cu chiu cu vai mai gasesti in Romania o formatie adevarata, ca pe vremuri... Claparii cu style-uri sunt aproape la fel de TOXICI pentru bransa muzicantilor romani ca si DJ-ii, si in timp, datorita lor, vor disparea si cei care-au mai supravietuit cu chiu, cu vai: saxofonisti, chitaristi, violonisti, iar in tara asta nu vei mai intalni decat clapari cu style-uri si soliste !!! Credeti-ma, asa se va intampla !!!

Mircea Comsa
@mircea-comsa
25 Jul 2013 20:10:08
6 posts

Este acesta un site pentru muzicieni si trupe ?


Discutii generale

Se pot depista usor "piratii",orice trupa sau solist are o postare pe undeva asa ca se poate verifica daca este muzicant sau dj sau un IT care se crede smecher si profita de pe irma altora


alior neicev a spus :

subscriu la ce ai scris insa de unde stim cine canta la vreun instrument?

Mircea Comsa
@mircea-comsa
23 Jul 2013 08:04:51
6 posts

Este acesta un site pentru muzicieni si trupe ?


Discutii generale

Buna ziua ,tuturor,muzicantilor,trupelor si administratorilor site-ului ! Vreau sa transmit pe aceasta cale un protest vehement impotriva postarilor de orice fel legate de activitatea dj-ilor ? Cand m-am inscris aici am sperat ca pot avea discutii,comentarii,schimburi de parerei,idei cu muzicieni si/sau muzicanti,dar vad ca incet incet devin si dj-ii muzicieni/muzicanti fara ca administratorii site-ului sa faca ceva ! Suferim destul de pe urma lor datorita concurentei neloiale si nelegale,se folosesc in cea mai mare parte de munca si prestigiul unor trupe,solisti si castiga bani nemeritati in detrimentul nostru ! Am gresit si noi pt ca nu am luat o pozitie fermamai demult manifestata prin toate mijloacele si acum multi dintre noi "stam pe bara" si ne uitam la dj cum transforma toate evenimentele in discoclub si colac parca nu ar fi destul trebuie sa-i mai suportam si pe un site al muzicantilor si trupelor,nu mai conteaza decat watt-ii si luminile in rest D-zeu cu mila !

In cazul in care administratorii nu vor lua masuri pentru inlaturarea oricaror postari legate de dj, noi ne vom retrage de pe site si facem apel la toti muzicienii,muzicantii si trupele sa procedeze la fel !


updated by @mircea-comsa: 26 Nov 2014 15:43:42