Bienvenido, invitado! | iniciar la sesión
RO US ES

Forum Activity for @ungureanu-maria

ungureanu maria
@ungureanu-maria
01 Aug 2012 02:19:26
4 posts

solista caut trupa din bucuresti


Caut trupa

m-am uitat la trupa voastra!!!! Daniela Bira este din acelasi oras cu sotul meu, Tecuci, jud Galati, ce chestie! Sunteti foarte buni, mi-a placut tot ce-am ascultat. Nu stiu daca o sa pot face eu fata, voi aveti multa experienta in spate, insa daca aveti nevoie , incerc si asta este. Deci da, categoric vreau sa incerc sa cant cu voi. Totusi, sunteti multi in trupa, cum de mai aveti nevoie de oameni? Doamnele au voci minunate. Eu sunt altista.

Gata, plec sa apuc sa dorm putin. Luam legatura dupa examen, abia astept! Macar sa va aud cantand, si tot e ceva:)

Si da, primim mereu semne de sus, mai trebuie sa si invatam sa le descifram-mai intai sa le bagam in seama, si apoi restul....ne-am "civilizat" atata ca am uitat de semne si alte lucruri bune.

sanatate si numai bine.

ungureanu maria
@ungureanu-maria
01 Aug 2012 02:06:18
4 posts

solista caut trupa din bucuresti


Caut trupa

Multumesc, ma uit acusica....da, stiu, am facut si canto si nu prea "se pupa" cu muzica clasica....eu am terminat pedagogie si am cantat in cor mult, mult, mult, inclusiv la o biserica-asta e repertoriul meu, ha, ha....nu m-am preocupat pana acum, doar ca a venit nunta asta ciudata, cu urgentele ei, si au ramas bietii oameni fara solista si deh, daca ma stiau pe mine, m-au prins....si mi-a placut , asa ca mi-am spus ca mai bine incerc si eu,de ce nu. n-oi fi buna, asta este, daca e sa iasa ceva, si mai bine. din cauza asta n-am repertoriu si ti-am scris ca n-am mai cantat muzica usoara, doar ce cantam prin casa, eu si copiii. hai ca te-am ametit, de la invatatul asta mi se trage:))))

ne auzim la telefon si sper sa fie bine. noapte buna, numai bine.

ungureanu maria
@ungureanu-maria
01 Aug 2012 01:47:49
4 posts

solista caut trupa din bucuresti


Caut trupa

Buna Adrian. Multumesc pentru raspuns. Da, ma intereseaza propunerea ta, pot de saptamana viitoare, mai ales in weekend, sa ne intalnim pt auditie. Nu prea am repertoriu, sincera sa fiu, pentru ca nu am mai cantat muzica usoara, insa se poate invata. la Conservator se face un alt fel de muzica si nici nu prea m-am preocupat de chestiunea asta pana acum, doar prin casa, asa....

Joi am concursul pentru marea titularizare, dupa aia sunt ceva mai libera:)

aveti inregistrari, ceva, sa vad ce muzica faceti cu trupa? caut si pe youtube, poate gasesc ceva. eu m-am inregistrat azi cu camera foto si nu reusesc deloc sa incarc, cred ca formatul de fisier e prea mare, nu-l ia....mai incerc si altfel, sa vedem....

Ganduri bune.

ungureanu maria
@ungureanu-maria
29 Jul 2012 22:54:05
4 posts

solista caut trupa din bucuresti


Caut trupa

buna, sunt Maria din Bucuresti. imi doresc sa cant intr-o trupa, insa imi doresc sa fie ceva serios, de calitate. eu am absolvit Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, nu am mai cantat in nici o formatie, deci sunt o incepatoare si in plus.....am un orar mai dificil, adica pot repeta in general in weekend, pt ca deja am familie....

cant diverse genuri, nu manele si foarte putin populara. singura "aparitie publica" a fost dintr-o urgenta, la o nunta, unde am tinut toata noaptea lumea pe ringul de dans si ...mi-a placut, ba am si castigat foarte bine:)

asadar, doresc sa pornesc pe acest drum si sa evoluez impreuna cu o trupa in care dorintele si ideile noastre privitoare la muzica sa se armonizeze si sa aiba o finalitate frumoasa. am studiat si pian, dar nu sunt o mare specialista. de comun acord putem stabili un repertoriu, eu nu am unul deocamdata.

va astept la adr de email cos_umg@yahoo.com

multumiri.


updated by @ungureanu-maria: 26 Nov 2014 15:46:21