Bienvenido, invitado! | iniciar la sesión
RO US ES

Forum Activity for @filip-podiuc

Filip Podiuc
@filip-podiuc
14 Aug 2013 17:56:32
4 posts

Chitarist de musica classica. In Bucuresti


Caut trupa

Buna,Momentan sunt plecat din tara si ma intorc pe 5 septembrie.Sunt dispus sa ma alatur trupei, orchestrei...Te rog sa imi trimiti mai multe detalii pe filippodiuc@yahoo.com.Filip
Filip Podiuc
@filip-podiuc
11 Jul 2013 21:20:22
4 posts

Chitarist de musica classica. In Bucuresti


Caut trupa

Imi cer scuze, chiar daca as vrea cea ce nu se va intampla niciodata : "muzica populara si usoara si ceva manele" nu imi doresc sa merg pana in Brasov din moment ce muzica, pentru mine e un hobby.

Guiman Vasile a spus :

noi avem o formatie in formare(orga,sax si voce),muzica populara si usoara si ceva manele...dar oare e dificil sa te deplasezi la Brasov pentru repetitii?

Filip Podiuc
@filip-podiuc
10 Jul 2013 10:59:27
4 posts

Chitarist de musica classica. In Bucuresti


Caut trupa

Salut

Ma numesc Filip si locuiesc in Bucuresti. Am studiat la scoala deMusica si Arte plastice Iosif Sava chitara. Acum, am absolvit adica am terminat-o si nu am cu cine sa cant.

Accentuez faptul ca sunt doar pasionat de musica si cant din placere.

As vrea sa ma alatur unei trupe sau unui grup care canta musica, nu conteaza genul atat timp cat pot continua sa cant adica sa nu pierd din indemanare dexteritate abilitatii..... si sa nu fie gen hard death metal, musica la care te dor uechile capul si nu intelegi nimis sau manele si rap.

Acum in vacantu nu voi prea fi disponibil deoarece plec in vacanta dar cand incepe scoala voi fi liber de la 3 pana seara dar nu in fiecare zi. Daca tot vorbesc de scoala mu mut de la Rosseti la Caragiale.

Mai jos e un link cu mine cantand

http://www.youtube.com/user/filippodiuc


updated by @filip-podiuc: 26 Nov 2014 15:43:49
Filip Podiuc
@filip-podiuc
22 Sep 2013 21:53:10
4 posts

Un chitarist cu experienta, serios si cu dor de munca?


Trupa cauta

Bunaziua,Ma numesc Filip, am 16 ani. Am studiat la Scoala de Muzica si Arte Plastice Iosif Sava.Cant de placere si sunt dispus sa fac repetiti de 2ori pe saptamana si in weekend, preferabil in sectorul2.Acesta e un link cu cateva melodii care le cant si daca sunteti interesati va rog sa ma contactati pe filippodiuc@yahoo.com sau 0727333370.youtube.com/user/filippodiucToate cele bune,Filip