Buna tuturor,
Cu tot respectul pt. folcloristi si solistii cu ardoare sa se lanseze le doresc mult succes dar projectul acesta e doar o idee momentan si tzelul meu este sa "intalnesc aici" doar INSTRUMENTISTI care sunt versatili si cunosc genul de jazz..instrumentisti cu experientza si repertoriu bogat,care "stapanesc instrumentul" si si-au format un stil personal.
Despre mine...am 32 de ani, cu experienta in contracte prin Europa(Italia,Spania,Groenlanda,Anglia) in ultimii 10 ani..momentan traiesc in Londra de 5 ani aici apartin de o agentie..sunt solist vocal cu repertoriu bogat si foarte variat..cant la evenimente,nunti si restaurante.(c-am atat pt. moment, mai multe pe skype..)
IDEA..este sa intalnesc aici instumentisti pt. discutii constructive via skype.
PROIECTUL...ar fi o trupa abordand repertoriu de jazz,standards si coveruri. OK pare simplu dar eu ma gandesc sa avem originalitate si mai ales sa facem ceva ce se poate "vinde";)
Am o multime de idei si aranjamente..repertoriul ar contine..
1.Evergreenu-ri si jazz standards( Sinatra, Buble, Connick Jr., Tom Jones, etc.)
2.Soul,Funk,Rock,Pop - aici intra versatilitatea ( Stevie Wonder, Motown, Deep Purple, Maroon 5,etc)
3.COVERURI cu amprenta noastra (marketing si proiectul in sine)...exemple:
Piese de rock in smooth jazz.
Piese romanesti in bossa-nova.
Piese moderne in swing jazz.
Fomatul trupei ar fi un quartet iar in eventualitatea succesului..:D sky's the limit:D
Eu (voce)
Pianist-Clape
Bas
Tobe-Percutie
OK...admit nu e chiar atat de simplu..primul pas este sa gasesti persoanele potrivite...al doilea pas chiar dificil..dar..
Apreciez efortul in a citi aceste randuri..
Sper sa ne auzim!
actualizat de catre @robert-cazacu: 26 Nov 2014 15:43:56