Bienvenido, invitado! | iniciar la sesión
RO US ES

Trupa Syndikate cauta tobosar

Adi Manolovici
Adi Manolovici
@adi-manolovici
13 years ago
4 posts

Adi Manolovici cauta tobosar serios (cu tobe) si cu ceva experienta.

Avem sala de repetitii securizata, concerte pentru perioada martie - august 2011.

Program de repetitii: luni, miercuri si vineri intre orele 11-14, eventual sambata.

Repertoriu: Hendrix, Satriani, Adi Manolovici.

Info: http://www.youtube.com/ManoloviciAdi

Relatii la tel. 0766-MANOLO

updated by @adi-manolovici: 26 Nov 2014 15:48:43
ovidiu puscas
ovidiu puscas
@ovidiu-puscas
13 years ago
6 posts
as fi vrut sa pot sa fac parte din acest proiect,suna interesant,problema ie k eu st din iasi,experienta am destula,am cantat si in spania,am si doua seturi d tobe(mapex,roland td9)daca ai vreo solutie aici iti las un e-mail:oviovida@yahoo.com.un salut si spor.....
puia minel
puia minel
@puia-minel
13 years ago
22 posts

salut,

minel, pitesti, am tot ce trebuie, shi timp shi experientza, citesc/scriu partitura, sunetist la Club Hush shi Club Cetate(pub live deschis de curand langa pitesti), ar fi ok,

0747 098 767/ minelpuiapetre@yahoo.com

Comoli Gheorghe
Comoli Gheorghe
@comoli-gheorghe
13 years ago
14 posts

salut adi sint gica comoli si cred ca ma mai ti minte cred ca stii ca sint baterist si acum sint liber daca vrei sa faci ceva si ai nevoie de tobar suna-ma la tel 0744843684 sau pe mes comoli_gica@yahoo.comastept raspunsul tau si te salut inca o data

Ady Lubine
Ady Lubine
@ady-lubine
13 years ago
31 posts

da buna oferta....gen muzical rock adevarat de concerte....cind a venit Steve Vai la Bucuresti ,am aflat prea tirziu pt a intra in selectia tobarilor,pt a cinta cu el...asta a fost nesansa mea,a cintat cu el Fernando Draganici,un tip bun de la mine din oras,taiacasu mi-a fost profesor acum 20 de ani,deci iti dai seama,poarte aveam sanse mari inaintea multora,dar...asta a fost.astept un mesaj,poate colaboram.

Tequilla
Tequilla
@tequilla
13 years ago
4 posts

Pacat ca orele de repetitii sunt in timpul zilei... ma bagam eu dar 11 - 14 ?

viorel preda
viorel preda
@viorel-preda
12 years ago
5 posts

salut, Adi. viorel preda sint. am fost cu toba in FLOARE ALBASTRA, in ORQUESTA MELODIAS spania,

percutie in SPITALUL DE URGENTA, in VERDE IN FATA,

yahoo id vioarmeanca

tel. 0766881873 ciao.

Muzicieni si Trupe
Locatie actuala
București, România
Quiénes somos Muzicieni si Trupe
tip membru
Suport
instrument
voce
gen muzical abordat