trupa de cover cauta tobosar si basist pt evenimente (nunti, botezuri, party corporate ). de preferat fara alte angajamente... relatii la tel 0729.149.447
updated by @vali-andreescu: 26 Nov 2014 15:43:02
trupa de cover cauta tobosar si basist pt evenimente (nunti, botezuri, party corporate ). de preferat fara alte angajamente... relatii la tel 0729.149.447
salut,sunt bass-ist cu experienta mare de trupa,din bucuresti,am cantat in cluburi,bar-uri,nunti etc...e-mail:finunicu60@yahoo.com
Din Pitesti,Ady Lubine,baterist-percutionist,instrumente proprii,masina de deplasare,seriozitate,experienta vasta,orice gen de muzica,0721893431.Cu drag si seriozitate ,cu placerea de acinta non stop,dar si beneficii...va astept cu un mesaj sau tel.Nu conteaza distanta daca vrei sa facem ceva serios,eu sunt dispus la eforturi,daca merita.
salut,mai e valabil anuntul?
da !
cauti pe cineva care sa fie neaparat din bucuresti? eu sunt din teleorman.
la ce cinti Alin?
percutie si voce(pentru bani,orice gen).daca chiar cauti cu adevarat pe cineva,ma poti suna pentru mai multe detalii:0764750956 daca esti doar in trecere pentru a cauta unele avantaje tie,sa sti ca nu o sa gasesti prea curand.deci,mai putem comunica pe site sau email(costy_rock2000@yahoo.com) pt a ne cunoaste mai bn. sincer,nici eu nu as risca sa incep o cariera in muzica cu cineva pe care nu il cunosc si sa mai para si dubios...deci,tu alegi!
salut baieti, fiti atenti aici
BOSS GT-10B, pentru cand gasiti basist
BOSS RC-300, ca sa faceti chestii originale cu looping
SYB-5, sintetizator pentru bas/ce vreti voi altceva (chitara, microfon)
astea costa 5000ron, dar vi le dau cu 2000 de RON, noi, foarte putin folosite, pentru ca nu mai am ce face cu ele.
0746020295